Over Ons

Onze passie 

Onze passie voor de e-step is begonnen in juni 2019. Samen ging ik (Niek) met mijn vrienden op vakantie naar Barcelona. De stad ontdekken op de voet, was voor ons te warm. Toen wij meerdere e-steps zagen rijden, besloten ook wij een paar e-steps te huren. Hier is onze passie voor e-steps ontstaan. Wij van Easy-move zijn gefascineerd door de nieuwste vervoerstrend, de e-step. Hier komen gemak en duurzaamheid samen, wat het voor ons een superleuk product maakt. 

Verschillende tests 

Graag delen we een aantal voordelen van de e-step met je: gemakkelijk te transporteren, geen wegenbelasting, geen brandstofkosten, zeer duurzaam, want geen uitstoot, makkelijk inklapbaar en een stoere uitstraling. Ons team heeft in de afgelopen maanden meerdere e-steps getest en de overduidelijke testwinnaar voor ons is overduidelijk de ES-M365 geworden. Deze e-step is qua prijs-kwaliteit verhouding de juiste keuze. Bij het testen van de verschillende varianten hebben wij gelet op het bereik van de e-step, hoe snel de e-step oplaadt, of de app goed werkt, of de voor- en achterrem overtuigen, hoe lang de banden goed blijven en natuurlijk de prijs.

Duurzaamheid 

Wij van Easy-move vinden duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Onze e-step is daarom ook 100% elektrisch en dus duurzaam. Je helpt dus mee aan het milieu als e-step eigenaar.